Hästtavlor

Allt känns så stort när du är liten, men när ditt barn har ett eget rum, sitt eget ”krypin”, kan du anpassa interiören så att den passar de yngsta i familjen. Använd väggar och möbler som är lämpliga för barn med små stolar, låga bord, en bekväm och säker säng och bekväm förvaring så att dina nära och kära kan ha kul. Det är fantastiskt att kunna dekorera ditt barnrum

När det gäller småbarnsinredning är det bra att fokusera på smart lagring. Leksaker kan förvaras i lådor, korgar eller tygpåsar. Ofta kan saker lagras under sängen. Om det finns en garderob, se till att montera den i väggen. Undvik att klättra på hyllor och höga möbler som kan välta.

Dekorera med ditt unga barn i fokus; Favoritspel, personlighet, leksaker, önskemål? En pedagogisk leksak framför dig kan vara en vacker inredningsdetalj samtidigt som du utmanar och får ditt barn att interagera. Kreativa material kan väcka den kreativa önskan. Om ditt barn till exempel gillar hästar är det klokt att använda det intresset som ett tema i barnkammaren. Häst bilder, hästtavla och poster på häst brukar vara populärt hos hästtokiga barn.  Kanske en plansch om hästens anatomi eller bara fina hästtavlor så man får en hel postervägg med hästtema.

En poster med hästmotiv kan uppmuntrar barnen. Om rummet är stort kan du till och med skapa en bildvägg med inte bara en barnaffisch utan flera affischer med olika djurmotiv. Det är trevligt om din affischvägg har samma stil och färgskala. En affisch på väggen kan vara både dekorativ och pedagogisk.

Vill man ha leverans från Posterland i andra länder så finns sajter i Tyskland, England, Spanien, Finland och Norge. Det finns även en internationell postersajt.